A Canestenről

Küldetésünk, hogy az egész világon segítsünk az emberek intim tájéki és bőrgombás fertőzésein hogy mindenki maga irányíthassa és kényelmesen, magabiztosan élhesse életét.

Mosolygó nő

Ebben hiszünk, ezért dolgozunk elkötelezetten, hogy tudományos alapokon álló, hatékony, innovatív megoldásokat nyújtsunk és megnyugtató tájékoztatással szolgáljunk. Így e kellemetlen problémák miatt már senkinek nem kell aggódnia, hiszen bőrével és intim egészségével kapcsolatban mindenki a saját kezébe veheti az irányítást.

DNS kép

A tudomány a vérünkben van

Az 1960-as évek óta vagyunk a gombás megbetegedések szakértői; ekkoriban ért el áttörést a klotrimazol gombaellenes hatóanyag kifejlesztésével a Bayer egyik kutatója, Karl Heinz Büchel professzor. Néhány évvel később a klotrimazolt törzskönyvezték Németországban, és Canesten márkanéven forgalmazni kezdték. Így mi lettünk az elsők, akik az eredeti klotrimazol tartalmú termék megalkotásával nemcsak hatékonyan kezelni tudtuk a gombás fertőzéseket, el tudtuk pusztítani a kiváltó okot, a gombát. Ezután különböző gyógyszerformákban alkalmaztuk ezt a hatékony összetevőt, hogy termékeink között mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. Azóta más kórképek kezelésére is fejlesztettünk más hatóanyagú Canesten termékekeket, számtalan klinikai vizsgálatot végeztünk, és sokféle módszerrel biztosítjuk termékeink biztonságosságát és hatékonyságát. Ám a történet itt nem ér véget..

Canesten #1

Folyamatosan fejlesztünk és kiváló, hatékony megoldásokat hozunk létre

A Canesten termékcsalád tagjaival kényelmet és magabiztosságot nyújtsunk a vásárlóknak, ami azt jelenti, hogy munkánk során a belénk vetett bizalomra építünk. Több mint négy évtizeden át gyűjtött nemzetközi, tudományos ismereteinkre, kutatásainkra és klinikai tapasztalatainkra támaszkodva töretlen lelkesedéssel igyekszünk olyan kiváló, hatékony megoldásokat tervezni és megvalósítani, amelyek segítik a diagnosis felállítását, a kezelést és a megelőzést. Még most is folyamatosan, elkötelezetten dolgozunk azért, hogy termékeinket a legújabb tudományos eredményeket felhasználva még tovább fejlesszük – hisszük, hogy Büchel professzor és úttörő munkáját segítő kutatótársai büszkék lennének ránk. Meggyőződésünk, hogy ezért vagyunk a világ első számú márkája* a gomba elleni kezelésben.

A lábgomba kezelésére szolgáló készítmények

Ha a lábgomba kezelését már a tünetek megjelenésekor megkezdjük, a fertőzés hamar elmúlik. A Canesten gomba elleni gyógyszerkészítmények recept nélkül megvásárolhatók a gyógyszertárakban. Ezek a könnyen alkalmazható szerek a bőrbe behatolva megszüntetik a fertőzést és enyhítik a tüneteket. Ne feledjük: még ha úgy is tűnik, hogy a lábgomba elmúlóban van, a kezelést teljesen be kell fejezni a fertőzés leküzdéséhez.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!