Gyakran ismételt kérdések hüvelyi probiotikummal kapcsolatban

Állítólag a hüvelygomba és a bakteriális hüvelyfertőzés is hajlamos kiújulni. Hogyan előzhetném ezt meg?

A hüvelygomba nem feltétlenül újul ki az első alkalom után. Visszatérése ráadásul néhány egyszerű életmódbeli változtatás segítségével megelőzhető. Például ne használjunk dezodort vagy illatosított termékeket az intim tájék környékén, edzés után pedig mindenképpen cseréljünk fehérneműt. Ezenfelül érdemes lehet hüvelyi probiotikumot is használni, amely segít fenntartani vagy visszaállítani az egészséges hüvelyflórát, és megakadályozni a fertőzések visszatérését.

Miért mondják, hogy antibiotikum-kúra után érdemes hüvelyi probiotikumot alkalmazni?

Az antibiotikumok nemcsak a belekben, hanem a hüvelyflórában lévő jótékony baktériumok számának csökkentésével kedvező feltételeket teremtenek a különböző káros baktériumok és gombák elszaporodásához. A probiotikumok jótékony baktériumokat tartalmaznak, így segítenek fenntartani vagy növelni a hüvely egészségért is felelős laktobacillusok számát. Ezáltal segítenek egy antibiotikum kúra után visszaállítani a hüvelyflóra egyensúlyát, megakadályozva a fertőzések megjelenését vagy éppen visszatérését.

Bakteriális és gombás fertőzés kapcsán is használhatom a Canesflor-t?

Igen. A probiotikus Canesflor hüvelykapszula képes megelőzni és meggátolni a kórokozó mikroorganizmusok elszaporodását, legyen szó akár baktériumokról vagy gombáról, így megvédve a hüvelyt a különböző fertőzésektől.

Hogyan és mennyi ideig kell használni a Canesflort?

A Canesflor hüvelykapszulát este, lefekvés előtt, hanyatt fekvő helyzetben javasolt felhelyezni mélyen a hüvelybe. A felhelyezés megkönnyítése érdekében a kapszulát kissé be is lehet nedvesíteni. Az első 6 egymást követő napon 1 kapszulát kell alkalmazni naponta, ezután pedig heti 1 alkalommal célszerű folytatni a kezelést négy héten át. Így összesen 5 hétig elegendő a doboz tartalma!

Tetejére