A bakteriális vaginózis (BV) kezelése

Ha a Canestest tesztelés eredménye BV-re utal, vagy orvosod diagnosztizálta a BV-t, akkor a fertőzés tüneteinek kezelésére egy hüvelygélt használhatsz. A Canesbalance és a hozzá hasonló hüvelygélek a hüvelyi pH-egyensúly beállításában segítenek.

A Canesbalance három előnyös hatással rendelkezik: enyhíti a kellemetlen szagot és a rendellenes hüvelyfolyást, valamint visszaszorítja a káros baktériumok terjedését és támogatja a jótékony batériumok szaporodását.

Ez egy 7 napos kezelés, ami már képes enyhíteni a tüneteket. A gél a könnyen kezelhető és higiénikus tubusos applikátor segítségével egyszerűen használható.

Tudj meg többet a Canesbalance-ról itt.

Hüvelygomba vagy BV

Sok nő összetéveszti a bakteriális vaginózist a hüvelygombával: bár mindkét betegség intim fertőzés, tüneteik és okaik különbözőek. A BV-t baktérium, míg a hüvelygombát gomba okozza. Az innovatív és megbízható Canestest-tel 10 másodpercen belül leellenőrizheted hüvelyed pH-értékét, ami utal arra, hogy milyen eredetű fertőzésben szenvedsz. Így segítséget kapsz az adott fertőzés kezelésére alkalmas termék kiválasztásához.

Mindig visszatér a fertőzés?

Visszatérő BV vagy hüvelygomba esetén a Canesflor hüvelyi probiotikum lehet a megoldás, amit keresel. Tudj meg többet a Canesflorról.

Légy magabiztos ha megfelelő kezelés kiválasztásáról van szó!

Tudj meg többet a Canestestről itt!

Tetejére