A gombás körömfertőzés kezelése

A gombás körömfertőzés kellemetlen, kínos vagy akár fájdalmas is lehet, ha azonban időben kezeltetjük, könnyebb megszabadulni tőle.

Körmünk egészségét Canespro kenőcs és a Canesten Plus krém egymást követő használatával nyerhetjük vissza a leghamarabb. A Canespro kenőcs és Canesten Plus bifonazol krém kétfázisú kezelés a leggyorsabb felületi terápia körömgomba ellen. Klinikai adatok igazolják, hogy a karbamid tartalmú Canespro kenőcs csupán a köröm fertőzött részét puhítja fel, így az fokozatosan eltávolítható. Az ehhez szükséges idő a fertőzés kiterjedésétől és a köröm vastagságától függően, általában 7-14 nap. A Canespro körömápoló készletben továbbá speciális tapaszok is találhatók, amelyeket a karbamid tartalmú kenőcs felvitelét követően kell használni a köröm befedésére.

A gombás körömfertőzések gyakran a körömlemez alatt, a körömágyon alakulnak ki. A Canespro a probléma gyökeréig hatol.

Mikor érdemes mindenképpen orvoshoz fordulni?

Ha zöldes-sárgás vagy feketés elszíneződés jelenik meg a körmön vagy a köröm alatt, célszerű orvoshoz fordulni. Cukorbetegség vagy terhesség esetén bármely kezelés megkezdése előtt kérjük ki kezelőorvosunk tanácsát. A Canespro kezelés befejezése után további kezelésként a Canesten Plus gomba elleni krém használata javasolt 4 héten keresztül. Ezzel kapcsolatban kérjük ki kezelőorvosunk, gyógyszerészünk tanácsát.

Tudta-e, hogy...?

A Canespro kenőcs és Canesten Plus bifonazol krém kétfázisú kezelés a leggyorsabb felületi terápia körömgomba ellen.

Tetejére

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Utoljára módosítva: 2020-02-14

L.HU.COM.CC.26.02.2019.1889