A gombás intimfertőzés kezelése

A megbetegedés kellemetlen, de nem súlyos, és általában könnyen kezelhető. A terápia sikeressége és a visszafertőződés elkerülése érdekében a szexuális partner egyidejű kezelésére is szükség lehet.

Így védekezzetek ellene

A legtöbb esetben valamely vény nélkül kapható, helyileg alkalmazható gomba elleni készítménnyel, amilyen például a Canesten krém, a betegség megfelelően kezelhető. Segítségével enyhíthetjük a viszketést, fájdalmat és kivörösödést is.

Fontos, hogy olyan hamar kezdjük el kezelni a bőrgombát, amilyen gyorsan csak tudjuk. Így meg lehet előzni, hogy akár a többi testrészünkre, akár a családtagjaidra vagy barátaidra átterjedjen a fertőzés. Ráadásul a fertőzött bőrfelületen könnyen megtelepedhetnek a baktériumok és igen kellemetlen, fájó, váladékozó felülfertőződéshez vezethet, melynek kezelése már nehezebb feladat.

Kattintson ide, ha többet szeretnél tudni a termékekről!

Tudta-e, hogy...?

Fontos, hogy olyan hamar kezdjük el kezelni a bőrgombát, amilyen gyorsan csak tudjuk. Így meg lehet előzni, hogy akár a többi testrészünkre, akár a családtagjainkra vagy barátainkra átterjedjen a fertőzés.

Tetejére